Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Måndagens och tisdagens blombuketter

50 €
Två intressanta och vackra blomarrangemang finns nu att beställa.
Med mycket grönt och lite vitt framhävs det gula och oranga i de franska tulpanerna .Eucalyptus och lagerblad bildar stommen för blommorna. Kommer att hålla länge då många av knopparna har ännu inte slagit ut.
Textur och färger dominerar den andra buketten. Tulpaner, nejlikor och gerberor med pistache, salal och monstera blad bildar en nästan bohemisk bukett.
Finns att köpas denhär veckan. Nästa vecka kommer nya buketter. En modern, låg sammanställning med lila krysantemer och grönt
Tack för besöket!

Vaserna INTE inkluderade
Annonsör: Katharina Sjöberg Plats: 65460 Tölby  Visa på karta
kategori: Övrigt Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (16)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.