Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hemtrevlig tvårummare 57m2 uthyres i Vöråstan Hyra 650e +17e vatten per person

650 €
Hemtrevlig tvårummare 57m2 uthyres i Vöråstan! Hyra 650e +17e vatten per person. Lägenheten ligger ett stenkast från all service i centrum, men med ett lugnt läge. Trivsamt och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad-balkong mot söder. Stort sovrum med walk-in garderob.
____
Köket är modernt och välutrustat med nya vitvaror. I köket finns även rikligt med avställningsyta vid matlagning.Rökning är inte tillåtet i lägenheten. En månadshyra betalas som garanti. Hyrestagaren skall teckna hemförsäkring och skicka kvitto. Är du intresserad? För mer info och bilder skicka till mig på eteir@hotmail.com
Annonsör: Erik Marroni-Teir Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.