Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

White XC 290 Pro -19

750 €
Intressekoll för denna fina MTB helt i nyskick. Ramstorlek L. Medcyklad ca 400km, största delen på grusväg. Blev köp av heldämpad MTB strax efter jag köpt denna så blir inte använd längre, kollar därför om någon skulle ha mer användning av den. Köpt i mars 2020, och kvitto finns så klart.
Snabba fakta:
DT Swiss luftfjädrad framgaffel låsbar
Deore/XT 2x10 växelsystem
Maxxis Ikon 29x2,2 däck
Shimano MT201 hydrauliska bromsar
Mer info under länken:

http://whitebikes.fi/bikes/xc-290-pro-19/

Inget måste att sälja så priset diskuteras inte.
750€ för cykeln med flatpedaler, stödfot, flaskhållare och minipump som tillbehör. Finns också kombipedaler, cykeldator och fjädrad sadelstolpe med bekvämare sadel att köpa till.
Annonsör: Tommy Petell Plats: 65870 Björköby  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.