Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Yamaha raptor 700 2008

4 200 €
Säljes raptor på grund av tidsbrist. Den står på nästan nya spikringar för tillfället och sommardäck kommer med. Båda däckserierna har egna fälgar så det tar ca 10 min att byta från spik till vanliga däck. Kolven är bytt för 27h av förra ägaren. Som minus är inte kåporna nya mera, syns på bilderna.
Annonsör: Valtteri Järvinen Plats: 65920 Norra Vallgrund  Visa på karta
kategori: Fyrhjulingar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (4)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.