Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

En större tvåa, med balkong, Brändö, Vasa

590 €
En ljus och luftig tvåa med balkong och förrådsrum, 51 m2, uthyres i Brändö, Vasa, på Idrottsgatan. På högsta våningen med fönster åt två håll. Köket nyrenoverat. Diskmaskin finns. Passar också två studerande eftersom vardagsrum och sovrum har egna dörrar. Båda rummen har tv- och internetuttag. Badrummet har badkar. Lugnt område, nära till allt. Till närmaste badstrand tar det endast fem minuter att promenera. Bastu att boka finns i källaren. Plats för bil finns också, samt vindsförråd och tvättstuga. Husdjur ok. Genast eller enligt överenskommelse. 590€/mån + el och vatten, samt en månadshyra i förskott.
Annonsör: Carola E Plats: 65200 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.