Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Minelab Equinox 600 + Free Pro-find 20

729 €
Equinox är detektorn för dig som vill ha de bästa på marknaden. Nya Multi IQ frekvens systemet söker med flera frekvenser samtidigt som gör att du inte ska missa något under marken. Multi IQ gör detektorn så användarvänlig att den kan vara nybörjarens första detektor men med funktioner så att den är intressant även för proffs. Hittar allt från stora järnbitar till små guldklimpar. Vattentät till 3 meter så det är ingen skillnad om du vill gå ut i vattnet eller vara på torra land.
Annonsör: Robbis hobby shop Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Leksaker Typ: Säljes
Mera info: https://www.rhs.fi/sv/metalldetektorer/metalldetektorer/minelab/minelab-equinox-600-free-pro-find-20-erbjudande.html
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.