Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

EGNAHEMSHUS TOTTESUND 447, MAXMO

58 000 €
Egnahemshuset är byggt 1957 på en fin plats i Tottesund.

I huset finns 4 rum + kök. Byggytan är 97 m² + övrevåning och källare. Bostadsytan är ca 130 m².

Kommunalt vatten, kabel- TV och fiber finns i egnahemshuset. Det finns även möjlighet till att ansluta kommunalt avlopp.

Källargrunden är gjuten och väggarna är också gjutna i betong. Stommen är av stock och fasaden utav rappad tegel. Taket är utav plåt och huset värms upp med oljeeldning. Huset blev renoverat på 90- talet.

Tomten är 3200 m², på tomten finns även en ekonomibyggnad som är ca 150 m² samt en stor barnvänlig gräsmatta.

Fastighet: 946- 429- 10- 511.

Ej lagstadgat energicertifikat.

Visning enligt överenskommelse.
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi/index.php?pageid=1
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.