Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Xiaomi MiA2 lite

50 €
Android One 10, 5,84, 4000mah acku och 3Gb/32Gb. Fungerar felfritt. Uppe i vänstra hörnet finns en knappt synlig reva. På bakstycket finns en del spår av nötning av flip covern som användts sedan ny. Laddningsporten nyligen bytt. Ett pansarglas och ett flip cover som sett sina bästa dagar med på handeln. Finns i Jakobstad. Mera info på.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite_redmi_6_pro-9247.php

Annonsör: Jan-Anders Högnäs Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Telefoner Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.