Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres en etta på Stationsgatan i Vasa

400 €
Uthyres en etta 21m2 i fint skick på Stationsgatan 48 i Vasa. Lägenheten finns på 2/2 våningen. Till torget och till järnvägsstation endast 1 km. Till Vamia Hansa-campus och till sjukhuset under 1 km.

Lägenheten är renoverad. Golvvärme och Uthyres en etta 21m2 i fint skick på Stationsgatan 48 i Vasa. Lägenheten finns på 2/2 våningen. Till torget och till järnvägsstation endast 1 km. Till Vamia Hansa-campus och till sjukhuset under 1 km.

Lägenheten är renoverad. Golvvärme och ryms en tvättmaskin i badrummet. 2 st förråd samt gemensamma bastu-tvättutrymmen och cykelförråd. Möjlighet till bilplats, 5e/månad.

Hyra 400e/månad och vattenavgift 20e/mån. En månads hyresgaranti. Eget elavtal. Inga husdjur och ingen rökning i lägenheten. Hemförsäkring krävs och kredituppgifter kontrolleras. Genast ledigt. Kan uthyres möblerat också.
Annonsör: Petri Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.