Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Lindkvist 21

3 700 €
Båten är upplagad på våren 2020 och målad från kölen upp till däcket. Motorn, ekström/mitsubishi 2 cylindrig 17hk är genomgången då också totalt. Motorn har varit alltid i sötvattenbruk och är utrustad med värmeväxlare. Nästan alla kablar dragna på nytt i hela båten samt bränslesystem. Ny generator och propelleraxel. Axelboxen tätad och mycket annat jag inte kommer ihåg då jag skriver detta. 12v och usb uttag i kajutan och usb på utsidan. Bränsletanken har ny manöverlucka. Släckare, kex, åror, strålkastare etc itrustning ingår i priset. Det finns bluetooth radio i båten också och nya högtalare. Traktordragen trailer medföljer. Ring vid intresse. Bytes mot ett färdigt pulpetbåtpaket med registrerad trailer.
Märke: Lindkvist Modell: 21
Annonsör: Viktor Plats: 68550 Öja  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.