Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Trea på Genvägen i Jakobstad uthyres

600 €
Lägenheten 62,5m2 uthyrs även för kortare tid exempelvis sommarmånaderna. Tanken är att den eventuell renoveras till hösten. Lägenheten har tre rum, kök, badrum. Lägenheten är på andra våningen och har balkong. I badrummet finns tvättmaskinsuttag. I bolagets gemensamma utrymmen finns bastu, tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt ett till lägenheten hörande källarförråd.
Ledig från 1.5.2021. Hyra 600 euro/mån.
Annonsör: Anders Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.