Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Minelab Gold Monster 1000

899 €
GOLD MONSTER 1000 gör nybörjare till experter med helautomatisk drift, lättanvänd högpresterande detektor. Levereras med 2 spolar, 2 olika batterier, hörlurar universal skaft adapter för möjlighet att byta till flera modeller, vägg och bil laddare och gräv verktyg. Om du letar efter superkänslig guld prestanda detektor till ett bra pris, så är det detektorn du har väntat på!
Annonsör: Robbis hobby shop Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Leksaker Typ: Säljes
Mera info: https://www.rhs.fi/metallin-paljastimet/metallinpaljastimet/minelab/minelab-gold-monster-1000.html?
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.