Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Terhi 415R utan motor

500 €
Terhi 415R utan motor. förra sommaren hade jag en 40hk motor på båten så från 20-40hk passar på båten. Rattsystem och Styrvajjer följer med. båten är limad botten och sidan. även på insidan. i båtens mellanbåtten finns vatten. men du behöver inte vara orolig för båten flyter fast den skulle vara full av vatten. här ett projekt åt den händige. går också fint att bara montera en motor på båten och sen köra.
Mera bilder möjligt att få via Whatsapp.
Årsmodell: 1995
Märke: Terhi Modell: 415R
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.