Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Mercedes Benz C280 Sport Facelift

5 500 €
Säljes välbehållen Mercedes Benz C-class. Bilen är tyskimporterad och ganska ovanlig modell här i landet med denna motor och utrustningspaket. På bilen finns ingen rost och lacken är i gott skick. Motorn är en V6 med 232hk med 7G tronic automat växellåda. Oljan i motorn och växellådan just bytt. Växellådan är även just servad och gåtts igenom vid Lintonens Mercedes verkstad i Ylivieska. Inredningen är i gott skick. Läderstolar med eljustering, taklucka, Harman Kardon ljudsystem m.m. Mercedes original lättalufälgar både på sommar och vinterringarna. Bilen är även nyligen besiktad. Obs! Fälgarna på första bilden ingår inte i priset men kan köpas. Byte går också till någon bra brukis med dragkrok.
Årsmodell: 2005 Km: 208000
Märke: Mercedes Benz Modell: C
Annonsör: Mercedes Plats: 68570 Larsmo  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.