Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bostad 2r+kv 39 m2 på Brändö, Vasa

520 €
Uthyres renoverad och välutrustad lägenhet på Brändö Lotsgatan 11. Lugnt gammalt trähus med endast sex lägenheter totalt som ligger nära högskolorna 500 m och annan service. I hyran ingår uppvärmningskostnaderna fjärrvärme, bilplats med elstolpe ja lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och micro. I källaren finns en gemensam bastu för bostadsbolaget och ett stort låsbart förråd 10m2 för cyklar och annat.

Hyra 520 e/kk + vattenavgift 20e
Annonsör: Kristian Plats: 65200 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.