Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fyllnads jord

1 €
Korsnäs med omnejd, tänker ni dika eller gräva, och vill bli av med överskotts jorden. jag behöver nog ett fler tal lass till tomten på Taklaxvägen 538 A . nu eller senare i sommar. lämna gärna ett bud om ni vill ha en viss ersättning. RING gärna.
min annons har väckt stort intresse. MEN tyvärr inga anbud ännu.
Annonsör: leifh Plats: 66280 Taklax  Visa på karta
kategori: Lantbruksprodukter Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.