Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uppvärmt garage 18 m² i centrum av Kållby

75 €
Uthyres uppvärmt garage 18 m² med lyftdörr i centrum av Kållby. Storlek på lyftdörren 240 bred, 190 hög och öppnar ca 175 cm på höjden. Garaget är 290 x 620 cm. Värme och el ingår i hyran! Hyra 75e/mån. Hyrs ut till 31.10 och sen ett år åt gången. Ledig genast för nuvarande hyresgäst behöver det inte längre. Det löns också att fråga efter andra förvaringsutrymmen för kortare eller längre tid, främst inom Jakobstad. Berätta vad du behöver så ska vi se vad vi hittar för lämpliga utrymmen åt just dig!
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68800 Kållby  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (18)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.