Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes hus i Malax

Vi är en familj på 4 personer som söker ett hus att köpa, gärna relativt nybyggt och i Yttermalax speciellt Pixne intresserar men annat kan också vara av intresse, dock inget som kräver en massa renovering. Det är inte bråttom för vår del, vi trivs bra där vi bor nu men skulle vara uppskattat med några kvadratmeter till så småningom. Hör gärna av er om ni har planer på att sälja!
Jenny: 050 4072705
Jonas: 050 4939218
Annonsör: Jenny Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.