Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

PARHUSLÄGENHET, LONDVÄGEN 3 F 11

175 000 €
Väldigt trevlig och stor parhuslägenhet när Vörå centrum.

Lägenheten har 4 sovrum, vardagsrum, kök, extra wc, badrum/bastu, varmt vindsförråd, biltak och uteförråd. Huset är byggt år 2008 och vindsvåningen är inredd så sent som 2021. Det finns 3 sovrum på nedre våningen och ett sovrum på övre våningen. På övre våningen finns också ett varmt förråd som är 12,5 m².

Vattenburen golvvärme i nedre våningen.

Ljus och trevlig lägenhet som verkligen bör ses, boka visning!
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Mera info: http://kff.fi/index.php?pageid=1
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.