Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Egnahemshus i Lappfjärd

39 900 €
Frontmannahus till salu, nära Lappfjärds centrum. Renoverat på 80-talet, bl.a. fasaden och fönster. Huset är i grundskick och med en liten ytrenovering är det lätt att få det som ditt eget.

- Nytt plåttak 2015.
- Nya ytor och skåp i köket 2018.
- Luftvärmepump från 2010-talet

I nedrevåningen finns vardagsrum, kök, sovrum, vestibul+farstu och wc. På övrevåningen finns två rum och vindsutrymmen. I källaren bastu, duschutrymmen, förvaring och pannrum. Ett separat ca 50m² garage och cykeltak. Egen tomt c.1300m2. Oljevärme, luftvärmepump och öppen spis i vardagsrummet.
Annonsör: Miika Hakala Plats: 64300 Lappfjärd  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.