Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Spishäll

30 €
Spishäll för inbyggnad i bänkskiva med 4 kokplattor av märket Strömberg. Storlek 49x59 cm. Direkt ur användning och fungerar bra. Enligt hon som kockar mera fungerar den stora plattan långsamt, men den är nog användbar. Hämtas från Jakobstad eller postas för 10e.
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Hushållsmaskiner Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (17)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.