Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

2h+k+p 55,5m2 Vasa Centrum

98 000 €
En ljus lägenhet med 2 rum i ett lugnt företag i Vöyrinkaupunki-området i Vasa centrum. Lägenheten har en balkong som vetter mot väster med utsikt över innergården.

Renoveringsföretaget har gjort en hel del renoveringar, t.ex. VVS-renovering 2014 avloppsrör och lägenhetskök renoverades 2008.

Bara ett kort avstånd till stadens centrum samt till universitetet i Vasa och University of Applied Sciences.

Gör detta till ditt favoritmål för dig själv eller för hyresanvändning. Boka en tid via telefon eller e-post, eller se tiderna för allmänna skärmar på oikotie.fi.
Annonsör: Jarmo Rintala Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.