Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes 17 18tums BMW fälgar

400 €
Sökes BMW fälgar

Söker en full serie med 18tums aluminiumfälgar. Inget dyrare än 400€ för hela serien och de ska va i bra skick! OBS! Inga BMW original fälgar, endast isåfall något i samma stil som style 312.

Söker även 17tums fälgar, måste inte vara en hel serie, men helst två stycken från samma serie och att de är i bra skick. Ingen skillnad ifall det är plåt fälgar eller aluminium, kommer användas på bana. Helst under 100€.

Önskade specs på 18 tums fälgarna:
5x120
Bredd: 8.5-9.0
Ø: 18 tum
ET: 20-35

Önskade specs på 17tums fälgar:
5x120
Bredd: 6.5-.7.5
Ø: 17 tum
ET: 20-35

Om ni redan vet att fälgarna passar bra under en E46 så är det ett plus! Måste inte finnas däck på.
Mejla och bjud ut vad ni har!
Annonsör: Cajsa Plats: 68820 Esse  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.