Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Matkaaja 7000

2 490 €
En helt ok husvagn säljes som obehövlig, besiktad senast 2015, vi är första ägaren på den, dom fel vi vet av finns på bild, en gammal fuktskada i dörren & en liten repa i feamlådan, allt har funkat senast den var i användning, med kommer wc, egen elmätere.
Årsmodell: 1988
Märke: MATKAAJA Modell: 7000
Annonsör: Dan Rintamäki Plats: 66800 Oravais  Visa på karta
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.