Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Stalltomte sökes

Söker någon som vill bli stalltomte, dvs någon som vill sköta och vara med hästar, pyssla i stallet osv utan krav på att ridning ska ingå. Hästlivet är ju så mycket mer än bara ridning, bara fantasin sätter gränserna. Vi har 2 hästar som vi ibland önskar få hjälp med, om vi tex ska bort någon dag, hälsa på någon över en natt och liknande. Hästarna är snälla och lätta att hantera men erfarenhet krävs av den som ska sköta så att vi kan känna oss säkra med att lämna hemmet, utan att vara oroliga för att något händer med skötare eller hästar. Den ena hästen är äldre och kan skrittas ut med ibland, den andra är konvalescent och kommer inte att kunna ridas ännu på en tid. Söker dig som är pålitlig, erfaren och inte rädd för att ta i där det behövs. Ta kontakt för mer info och berätta om dig själv.
Annonsör: Ägaren Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.