Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Delphin Cabin

4 900 €
Säljes en Delphin Cabin 560 med Suzuki 85 hv årsm. 99.
Båten är antagligen int snyggast i hamnen,det finns en del skavanker och lite småfix om man vill ha den fin,men den går att sjösätta och använda direkt om man vill. Bra familjebåt,går fint i vattnet,ca 22 knop marsch fart med last.Registrerad för 8. En oreggad båttrailer fås med!
Annonsör: Fredrik Sundqvist Plats: 68800 Kållby  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.