Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Gallagher S220 solpanelsaggregat inkl. batteri

824 €
Den perfekta solkombinationen: det driftsäkra B200 med 1,45 Joule lagrad energi för flertrådiga stängsel upp till 20km, som drivs av ett Optima YellowTop batteri, som laddas upp av en 20W solpanel. För en tillförlitlig och i det närmaste underhållsfri drift under många år.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Lantbruksmaskiner & Redskap Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/gallagher-s220-aurinkopaneelipaimen-sis-akun.html
 Annonsörens alla annonser (12)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.