Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Trimble TMX-2050 Körspårsnavigator

6 850 €
TMX-2050 körspårsnavigatorn har en stor och hållbar 12.1 högupplösningspekskärm som visar bilderna med väldigt bra skärpa. Den har Android-baserat operativsystem och en molntjänst som möjliggör trådlös tillgång till alla filer som sparas på körspårsnavigatorn, med detta har du alltid trådlös tillgång till all information och kan gå igenom samt skriva ut all behövlig info om arbetet.

Integrerad GNSS-mottagare, kamera och uttag för en extern kamera. Lätt att flytta mellan olika maskiner 5min med flyttverktygen.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: FORDON Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/fi/trimble-tmx-2050.html?___from_store=se
 Annonsörens alla annonser (12)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.