Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sommarstuga Harrström/Korsnäs Kalskatvägen 151

129 000 €
Sommarstuga med bilväg och el till salu. 2000 m2 tomt med skild bastu och förråd samt weekendhouse stuga.
Egen strand mot öster muddrad 2011 Fina fiskevatten
Stugan har kök, sovrum och vardagsrum med en stor terrass. Bastubyggnaden har 1 sovrum med veranda och bastu. I förrådet finns separett toalett. Tomten jämnad och sköts enkelt med gräsklippare. Infarten/gårdsplanen grusad. Sol på tomten hela dagen.
Ca.1,5 km till Harrströms badstrand. Förfrågningar ring 050-5144385 efter kl. 18.00
Annonsör: Anders Plats: 66290 Harrström  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.