Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bmw 120d Coupé

6 900 €
Bilen är i gott skick och är trevlig att köra. Jag är bilens andra ägare och det enda jag har att anmärka på är fönsterhissen på förarsidan som gett upp det och en ganska lång spricka i vindrutan som dock inte medfört några bekymmer vid besiktning. Är du intresserad och vill veta mera så är det fritt fram att texta eller ringa.
Årsmodell: 2008 Km: 213000
Märke: BMW Modell: 120d
Annonsör: Tobias Malm Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.