Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

PihaPRO-LAVO badtunna med lock och kamin

1 290 €
LAVO är en annorlunda badtunna då du kan använda den som den är, bygga in den eller enkelt flytta den enligt behov. Den låga vikten och att den är tålig gör att du kan t.ex ta med den till sommarstugan under semestern och använda den hemma under vintern. Badtunnan har plats för 5 personer. Denna modell finns både som ett gör det själv-paket och färdig tunna. I paketet ingår tunna, lock och en mycket effektiv kamin.

Nyhet! Nu finns det även en större variant av denna för 6 personer, LAVO-XL! Titta på hemsidan för mera info!

Mer bilder och info på vår hemsida. Badtunnan finns i lager för snabb leverans!
Annonsör: Pålgrundarna - Paaluperustajat Plats: 66710 Kaitsor  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.