Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Prisvärd bas/turkajak

790 €
Med Exo Artic Luxe är förhållandet pris/kvalitet mycket bra. Artic är stabil, går rakt och är lätt att paddla också för nybörjaren. Den passar bäst för dagsturer, men med kompakt utrustning går också en veckoslutstur. Framställd av kvalitetsmaterial i Europa. Till utrustningen hör bl.a. 4 punkts fotstöd, lättanvända och hållbara inhemska Kajaksport gummiluckor fram och bak, däcknät
Längd : 444cm
Bredd: 65cm
Vikt: 21kg
Sittbrunnsöppninges storlek: 85x48cm
Paddlarens vikt: S-XL 50-100kg
Tillverkare: Exo / Italien


Välkommen och bekanta er till West Canoes butik i Närpes centrum
Öppet månd-lörd enligt överenskommelse, också kvällstid.
Märke: Exo Modell: Artic 1 luxe
Annonsör: Håkan Salo Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: http://www.westcanoe.com
 Annonsörens alla annonser (7)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.