Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sommarhus i Blaxnäs, Närpes / Blaxnäs norra 2

69 000 €
Sommarhus med uthusbyggnader på egen, 5.900 m2 tomt på i Blaxnäs, Närpes. Området är lugnt och fint. Ca 4,5 km till affär i Töjby och ca 700 m till småbåtshamn.

Huset är uppfört ca 1900 och består av 2r+k+tvättrum+bastu på nedre våningen samt 2 sovrum och allrum på övre våningen. Bostadsyta ca 100 m2.
På tomten även uthusbyggnad 1900, gårdskök 1990, bastubyggnad 2006, gäststuga 2006 samt lada.

Elanslutning och kommunal vattenanslutning

Visning enligt överenskommelse.


Tilläggsuppgifter på vår webbplats www.bfast.fi

Dan Becker
auktoriserad fastighetsförmedlare AFM
Annonsör: Ab Fastighetsförmedling Becker Kiinteistönvälitys Plats: 66295 Töjby  Visa på karta
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Säljes
Mera info: https://www.bfast.fi/sv
 Annonsörens alla annonser (18)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.