Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Powerbeats 2 Wireless Bluetooth hörlurar

50 €
Säljes Beats Powerbeats 2 Wireless bluetooth hörlurar. Hörlurarna fungerar utmärkt och ljudkvalitén är väldigt bra. Högra luren har spruckit och är limmad, men det enda som påverkas är utseendet. Ljudkvalitén och hur de sitter i öronen har inte påverkats av sprickan. Även dragkedjan till fodralet är sönder. Lurarna köptes splitternya för 200€ några år sedan från Gigantti. Priset kan diskuteras.
Annonsör: Victor Laitila Plats: 65410 Sundom  Visa på karta
kategori: Radio & Stereo Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.