Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Aquador 21 wa 2004

27 500 €
WA båt Aquador 21 wa till salu. Made in Finland. Efter några år med denna fina båt är det dags att låta den gå vidare. Familjen växer och är inte så intresserade att vara på sjön... Toppen kvalitetsbåt med fint skrov och snål men stark motor Yamaha 150 hpdi. Båt och motor årsmodell 2004, körda 485h.

Eventuellt kan mindre styrpulpetbåt tas i byte.
Årsmodell: 2004
Timmar: 485
Märke: Aquador Modell: 21 wa
Annonsör: Anders Härmälä Plats: 65460 Tölby  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.