Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Två nymfkakaduor söker nytt hem

350 €
Jon och Sam bröder, Sam könstestad, Jon inte könstestad men definitivt hane söker ett nytt hem. De är ett år gamla, födda 1.4.2020 ringmärkta och av typen vithuvad nymfkakadua. De visslar och följer med vad som pågår i hemmet, gillar att sträcka ut sina vingar för en svängom i rummet och älskar hirs!
Jon och Sam söker nytt hem för att de är för lugna fåglar för min smak, har tidigare ägt kärlekspapegoja och tänkte återgå till den fågeltypen. De äter fröblandning och mixade grönsaker, nu på sommaren mumsar de gärna på gräs, maskrosor och björklöv.
För 350e får du fåglar, bur och leksaker samt kärl, enbart fåglarna är 300e. Jon och Sam finns för tillfället i Jeppis men kan transporteras till Vasa.
Buren som kommer med hittas här: https://www.vaasanelainkeskus.fi/Linnut/Hakit/SA5623-1100_Primo_60_Open_Empire_linnun_hakki_80x50x115_cm
Ring eller maila, och priset är färdigt prutat! 😉
Annonsör: Linn Granqvist Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.