Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Baby jogger syskonvagn

450 €
Säljes Baby Jogger Mini city gt double. Köpt ny i januari 2018 och alltid förvarats inomhus eller i varmt förråd. I mycket bra skick. Inget solblekt tyg, hjulen i bra skick och enstaka skråmor på chassit. Omtyckt vagn som är stadig och rullar bra men som också är lätt att fälla ihop och ta med sig. Rymliga sittdelar och långa suffletter som skyddar bra.
Annonsör: Maria Plats: 65370 Vasa  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.