Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

3 rum + kök, Vasa

145 000 €
På högsta våningen i ett charmigt hus på en kulle hittar du den här ljusa lägenheten med sol från tidig morgon till sen kväll. I det välbevarade kvarteret med 50-tals arkitektur smälter huset in perfekt med sina underbara takfönster och balkongräcken. Det breda trapphuset, med bekvämt låga trappsteg ger en behaglig retrokänsla. Tegelhuset jämnar ut temperaturväxlingar och den synliga tegelväggen i hallen bidrar med en värme till inredningen. Den smarta planlösningen och lägenhetens tre rum gör den passande för såväl barnfamiljer som de som jobbar hemifrån.

Husbolaget är välskött och säljaren sitter själv i styrelsen. Husbolaget äger utrymmen 107 kvadratmeter som är uthyrda. De genererar ungefär 1000€ per år åt lägenhetens ägare.

https://www.etuovi.com/kohde/r33242?haku=M1664333599
Annonsör: Anders Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.