Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kanin

1 234 €
Jag ger bort min söta kaninhane Stampe, ca 2 år gammal, för att han slåss med vår andra kaninhane. Han är en äkta dvärgvädur med trubbigt ansikte men öronen har inte sänkt sig som de skulle utan de svajar framåt. Han är en livlig kanin. Endast till ett gott hem. Finns i Dragnäsbäck.
Annonsör: Hanna Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Bortges
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.