Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

200m2 Varmt affärutrymme / lagerutrymme i centrala Vasa uthyres

1 000 €
Affärsutrymme / lagerutrymme på tegelbruksgatan 31, 65100 Vaasa. Lokalen är öppen med takhöjd på ca. 3m. Lokalen är uppvärmd med fjärrvärme, dvs. inga uppvärmingskostnader tillkommer. Det finns vattenposter i utrymmet och även WC samt uttag för kraftström.

Lokalen är genast ledig för inflyttning. Hyra 1000€ per månad, garantihyra 1x månadshyra.
Annonsör: Norrgård Wester Ab Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lokaler & fastigheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.