Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kyocera kopiator skrivare kopieringsmaskin

300 €
Båda kopiatorerna fungerar men används inte längre! Nu söker de ett nytt hem.

Den större modellen 300 eur
Den mindre modellen 200 eur

Kopiatorerna hämtas bort av säljaren, dom väger en hel del men kan plockas ner i två delar. Installationsmedia finns, det finns en helt oanvänd färgkasett och två avfallskärl waste toner bottle. OBS! Enda anmärkning som finns är att den mindre modellen ger ett sträck tvärs över utskrift.
Annonsör: Tomasz Nuri Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: ELEKTRONIK Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.