Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Högklassig gavel-radhuslägenhet nära havet i västervik

995 €
Högklassig och modern radhuslägenhet längs med Gerby strandväg i det eftertraktade och barnvänliga Gerby/Västervik området. Radhuset blev färdigställt våren 2020.

3r+k+b i två plan på 74m2. Gavellägenhet. Egen terass, balkong och gårdsplan mot söder. Huset värms med miljövänlig jordvärme som ingår i hyran. Vattenburen golvvärme med ställbar termostat i varje rum. I hyran ingår även en 25 Mb fast fiberuppkoppling, tilläggshastighet går att ordna enligt önskemål. Lägenheten har maskinell ventilation.

I nedre våningen finns tambur, kök, vardagsrum och ett wc-utrymme. 

Köket är fullt utrustat med kvalitetsmaskiner som induktionshäll, självrengörande ugn och en stilren diskmaskin i roster. Alla köksskåp och lådor är utrustade med dämpare som gör att de stängs långsamt och mjukt. 

I övre våningen finns två sovrum, stort badrum med bastu och ett förråd. Från alla sovrum har man tillgång till balkong. Lägenheten har en egen förvaringsvind. 

Lägenheten har egen biltaksplats med digitalt inställbar motorvärmaruttag med wifi-funktion. 

Pris 995€/månad + vatten 25€/person.

Kredituppgifter kontrolleras. 

1 månadshyra som hyresgaranti + personborgen ELLER endast 3 månaders hyresgaranti.

Lägenheten blir ledig 1.8

Kredituppgifter kontrolleras. 

Endast privata visningar.
Annonsör: Alexander Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.