Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Renoverat hus med garage på lummig tomt i Jakobstad

179 000 €
Vi säljer nu vårt renoverade, fräscha och fina frontmannahus i Jakobstad. Huset omfattar 6r, kök, matsal, 2br/hemvårdsrum, wc, bastu och kvist fördelade på tre våningar och ca 190m2. Källaren totalrenoverades 2010 med dränering under golvet, klinkers och vattenburen golvvärme. Huset är byggt 1949 och ligger 1 km från centrum.

Vi har en stor, grön och lummig tomt egen på knappa 1600 m2 i ett lugnt och tryggt område, där invånarna bor kvar så länge de kan. Eftersom tomterna är generösa för att vara i stadsmiljö har vi inte grannarna alltför tätt inpå. Vi har också ett nybyggt garage 2007 med 65 m2 varmt utrymme och 40 m2 biltak. Där har vi de senaste ca 10 åren haft företagsverksamhet på deltid, en bilverkstad.

När vi köpte huset 2000 var det i originalskick. Under åren har vi renoverat det mesta, allt från tak till avloppsanslutning. Senast renoverade vi badrummet på våning 2, år 2020. Som värmesystem har vi pellets. Även om vi älskar området och har trevliga grannar börjar vårt hem vara onödigt stort för oss och vi vill nu uppleva nya saker. Om ni är intresserade av att komma och se på huset innan vi anlitar mäklare kan ni ringa eller skicka sms till 040 9642670.
Annonsör: anne Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.