Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Keeway RY6, 2017

600 €
Välskött och nyservad vespa i bra skick. Köpts åt dottern som ny år 2017 och använts endast av henne. 50 cm3, 2-takts, drivrem. Liten kosmetisk spricka i höljet bakom sitsen se bild som inte påverkar användningen. Elstarten krånglat lite från och till redan som nyinköpt, men kicken har alltid fungerat utmärkt! Fin vespa till ett förmånligt pris! Köp bort!
Årsmodell: 2017 Km: 9500
Märke: Keeway Modell: RY6
Annonsör: Nikke Palmberg Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.