Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Rymlig trea i en fin gammal fabriksbyggnad

850 €
Rymlig trea: två sovrum och vardagsrum+kök ihop i en fin gammal fabriksbyggnad i Dragnäsbäck. Busshållsplats och butik finns på andra sidan av vägen. Till centrum och universitet är det ca 2km avstånd, till stranden är det bara 10min att gå. Lugn och skön ställe att bo i.
Två månaders hyresgaranti. Om kredituppgigterna är i skick, så kan du betala lite högre hyra: 935€ och du behöver inte betala hyresgaranti. Uthyres först för ett år och om allt är bra, fortsätts kontraktet tillsvidare. En persons vattenavgift ingår i priset 23€
Annonsör: Mirva Vittaniemi Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.