Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

FRITIDSHUS PÅ VIDDASHOLMEN, ÖSTERÖ MAXMO SKÄRGÅRD

115 000 €
Kontio fritidshus byggt 2010 byggt på en vacker plats på Viddasholmen. Holmen finns utanför Österö i Kalotfjärden. Mot stranden finns fina klippor och sjöbottnen är skarp med sand och stenar. Till holmen kommer man sig med båt, från närmaste småbåtshamn tar det ca 5 minuter.

Sommarstugan har varit i mycket lite användning. Det återstår lite jobb med loftet men i övrigt är den nästan färdigställd. Våningsytan är 41 m² + sovloft därtill en stor veranda. Husmodellen är en Kontio Helmi. Huset är i fint skick.

Från solpanelerna får man el till belysning och kylskåp. Det finns även en solfångare modell Solarvent för ventilation och värme. Braskaminen finns också. Sommarstugan har ett sovrum, vardagsrum och kök som öppen planlösning. I stugan finns också bastu och badrum. Intill stugan finns ett litet lider och vid stranden en flytbrygga.

Fastigheten omfattar hela norra delen av Viddasholmen. Det finns strand mot väster, öster och norr. Byggrätten är 150 m² enligt stranddetaljplan.
Tomten är 11 143 m².

Fastighet: 946-429-7-195

Visning enligt överenskommelse
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi/index.php?pageid=1
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.