Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Vattenskoterbrygga Jetportplus

1 999 €
ETPORT PLUS är en osänkbar vattenskoterbrygga av högsta kvalite. De är tillverkade i tjock polyethylene och är skumfyllda. Detta ökar flytkraften och gör att bryggan fortfarande flyter om ytterhöljet skulle punkteras. Med de integrerade sidopontonerna blir den ännu mer stabil. Flytbryggan är 386 cm lång och 147cm bred. Till den ingår ett avtagbart stopp för fören på vattenskotern med fäste för förtöjningstamp. Den har även 14 justerbara överliggande hjul som gör att din skoter glider lätt i och ur vattnet. Den har även fyra integrerade hål för att kunna förtöja bryggan på alla tänkbara sätt med rör eller tampar. Designen är sådan att bryggan styr in din skoter när du ska docka och det finns ingen risk att du missar. Bryggorna kan seriekopplas med varandra. Max belastning 1.100kg OBS produkten kan enbart avhämtas från butiken.

Längd 386cm


bredd 147cm


Tygnd 178kg

OBS frakt för vattenskoterbryggan i hela Finland för 170€.
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/se/vara-produkter/vattenskoterbrygga-95/vattenskoterbrygga.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.