Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres nyrenoverad tvåa i Vasa

Uthyres en nyrenoverad, ljus och fin tvåa på lugna Urmakaregatan. Lägenheten är 62 m2 och har rymligt och nytt kök med diskmaskin, stort kaklat badrum med uttag för tvättmaskin, egen bastu, sovrum med bra förvaring, inglasad balkong och klädrum. Fönster finns åt tre väderstreck, utsikten från vardagsrummet är grönskande, balkongen är solig och mot söder/sydväst. Lägenheten är på andra våningen, två trappor upp, hiss finns inte.

I huset finns tvättstuga, och egen bilplats med elstolpe finns på innergården.

Lägenheten är på 10 minuters gångavstånd till torget ca 1km, en bra matbutik finns på 100 meters avstånd, lekparker och idrottsmöjligheter nära intill.

Hyran är 760 euro + vatten 19,50 euro/person.
Annonsör: Camilla Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.