Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Foderhäst/Medryttarhäst sökes

0 €
Fodervärd/medryttarhäst sökes!

Söker i första hand en häst/ponny att ta på foder men är också intresserad av medryttar häst som jag kan träna och ev tävla med. Jag är 19år och har 13års erfarenhet och har två egna ponnyer här hemma i Nykarleby/Socklot.

Jag är intresserad av både hoppning och dressyr men gillar även att vara i skogen o rida. Viktigt för mig att hästen får varierad träning. Enda kraven jag har är att den är inriden och snäll i hanteringen och att den går att ha ihop med andra hästar då den kommer att gå med mina två andra ponnyer valack & sto. Den måste vara minst 140cm hög då jag själv är cirka 165cm.

Jag kan garantera ett kärleksfullt hem med varierad träning då jag har tillgång till bra terräng vägar, ridplan och manege till vintern.
Om du känner någon eller du har en häst så ta kontakt på pm eller telefon: +358 40 749 5677 om du funderar på något!
Allt beaktas! 😃

Mvh. Lina Kronqvist
Annonsör: Lina kronqvist Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Önskas hyra
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.