Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Pomchi mini valpar

2 st söta pomchi valpar som har redan varit hos veterinären och blivit vaccinerade, chippade och veterinärbesiktigade. Är även avmaskade x2. En hane och en tik som söker kärleksfulla hem, väldigt sociala och älskar att vara ute. Uppvuxna med andra hundar. Efter fina och friska föräldrar väldigt lik sin mamma.
Pris: 900e - för hane 1000e- för tiken
EJ AVBETALNING ELLER FODERVÄRD!
Annonsör: Chanel Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.